Вперше у світі народився хлопчик з трьома пенісами

0
3
Вперше у світі народився хлопчик з трьома пенісами
Розвиток зайвих статевих членів зустрічається раз на 5 – 6 мільйонів новонароджених. В Іраку стався зовсім унікальний випадок – на світ з'явився хлопчик з трьома статевими членами.

В іракському місті Дахук біля кордону з Туреччиною на світ з'явився хлопчик з трифалією – аномалією розвитку сечостатевої системи, яка характеризується розтроєнням статевого члена. Це виявили лише тоді, коли дитині виповнилося 3 місяці, - пише 24 канал.

Так, батьки тримісячного хлопчика показали сина лікареві, тому що помітили на його мошонці щось схоже на пухлину і два незрозумілих виступи на шкірі.

Виявилося, що ці виступи – 2 додаткових пеніси довжиною у 2 й 1 сантиметр. Додаткові органи не мають уретри й незрозуміло, чи пов'язані вони з репродуктивною системою. Лише в одного з зайвих органів була головка.

Перший додатковий статевий член кріпився до основи головного пеніса, другий розташовувався нижче мошонки. Обидва мали запалі й губчасті тіла без уретри всередині. Ми видалили зайві органи й наклали тонкий шовний матеріал, який повільно розсмоктується. Пацієнта виписали, потім за ним спостерігали протягом року. Будь-яких небажаних наслідків не виявили,
– розповіли хірурги.

Окрім цієї аномалії, стан здоров'я малюка в порядку. У нього не виявили жодних хвороб.

Медики додали, що під час вагітності мати пацієнта не вживала наркотики або алкоголь. А в сімейному анамнезі відповідних генетичних відхилень не було.

Це перший випадок в історії, але були й подібні
Раніше фахівці фіксували лише двофалію – подвоєння статевого члена. Ця аномалія зустрічається лише в 1 дитини з 5,5 – 6 мільйонів.
Перший подібний випадок зареєстрували ще в Італії у в 1609 році, а пізніше народилося ще близько 100 таких діток.

Однак розтроєння статевого члена фахівці ще не спостерігали. Декілька років тому індійські лікарі заявили, що вилікували дворічного хлопчика, який народився з трьома пенісами й без заднього проходу. Але дослідження, присвяченого цьому, світ так і не побачив. А ось випадок хлопчика з Іраку докладно описаний в науковому журналі.

Головне фото - ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні