Вердикт лучан стосовно діяльності муніципальної варти

6
3
Вердикт лучан стосовно діяльності муніципальної варти
Практика премій, подяк і нагород, що видаються муніципалам міськрадою, стала цілком буденною. На утримання департаменту щорічно виділяються мільйони гривень, а самі муніципали люблять хвалитися історіями про те, як щасливі лучани зупиняють їх на вулиці задля подяк, обіймашок та земних поклонів за їх неоціненну роботу. Але чи так все насправді?

Про це пише Михайло Верпучинський на сайті Volyn Times.

Лучанин створив в 6 спільнотах у мережі фейсбук опитування (“Збережемо Древній Лучеськ”, “Новини Луцька і Волині”, “Луцьк Європейський”, “Луцьк”, “Центральний ринок м. Луцьк”, “Я Луцьк”), щоб дізнатися та вивчити думки лучан щодо їхньої задоволеності діяльністю Муніципальної варти. У дослідженні взяло участь 1186 осіб. Було отримано наступні результати:

Як ви можете оцінити роботу Департаменту муніципальної варти м. Луцька?

Збережемо древній Лучеськ

Вкрай негативно – 108 (65%)

Негативно – 53 (32%)

Нейтрально – 1 (1%)

Позитивно – 2 (1%)

Вкрай позитивно – 2 (1%)



Новини Луцька і Волині

Вкрай негативно – 130 (61%)

Негативно – 61 (28%)

Нейтрально – 4 (2%)

Позитивно – 14 (7%)

Вкрай позитивно – 4 (2%)



Луцьк Європейський

Вкрай негативно – 4 (11%)

Негативно – 22 (61%)

Нейтрально – 4 (11%)

Позитивно – 6 (17%)

Вкрай позитивно – 0 (0%)



Луцьк

Вкрай негативно – 115 (59%)

Негативно – 55 (28%)

Нейтрально – 15 (8%)

Позитивно – 5 (3%)

Вкрай позитивно – 3 (2%)

Як не важко побачити, переважна більшість лучан (93%) оцінює роботу Муніципальної варти негативно або вкрай негативно, в той час, як тільки 4% задоволені роботою департаменту.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Муніципали це ярмо на бюджет міста!!! З них толку,як з козла молока. Їх навіть в місті не видно.Чим вони займаються і де можна проконтролювати їхню роботу? ЛІКВІДУВАТИ!!!! Місто тільки виграє.
Відповісти
ці діти некомпетентно підміняють роботу фахівців, наприклад, в земельних питаннях..
Відповісти
Колись цариця Катерина 2-га гуляла в Літньому саду і помітила красиву квітку. Негайно був відданий наказ поставити біля неї охорону. Квітка відцвіла, а солдат з гвинтівкою стоям там ще десятки років (факт історії!!!). І ніхто не знав, що він там охороняє. Цю коротеньку сумну історію можна ектраполювати на так званих "муніципалів". А роль цариці тут грає груба, вульгарна, цинічна баба Сиротинська. Розпил грошей громади. Гроші на вітер. Коту під хвіст. Якщо є таке дослідження, то Поліщук повинен якось на це реагувати. Він теж, як і Катерина 2-га, отримує зарплату з податків, які справно платить бізнес міста.
Відповісти
Муніципали - це місцеві "мушкетери". Тільки ті кололи шпагами карбонаріїв, а ці лякають горобців і беруть побори з неправильно припаркованих водіїв-хамів. Дуже вже низька в них соціальна функція.
Відповісти
З'їв мого коментаря! Смачного!
Відповісти
Якщо муніки Вам щось «втирають» або виписали штраф - дзвоніть в поліцію. Оштрафувати Вас оштрафують (напр. за парковку в неналежному місці), але і мунік може піти за статтею «здирництво»
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні