Місто на Волині потопає у багнюці. ФОТО

1
0
Місто на Волині потопає у багнюці. ФОТО
У весняні дні дорожнє покриття на одній із вулиць Каменя-Каширського зіпсувалося і пересуватися по вулиці стало практично неможливо.

Про це повідомляє Полісся.

Йдеться про вулицю В’ячеслава Чорновола. Світлину у соцмережі виклали жителі вулиці.

Минулого тижня, розповідають тамтешні жителі, дві машини, що загрузли в трясовині, довелося витягати за допомогою інших більш громіздких транспортних засобів.

Сусіди ж, чиї будинки розташовані подалі від центральної дороги, змушені ставити свої автомобілі біля траси. При цьому, аби дійти додому, їм доводиться місити багнюку.

На паралельній вулиці Степана Бандери, каже містянка Тетяна Карпук, ентузіасти не стали чекати милості від влади і природи. Ситуацію з бездоріжжям виправили самотужки. Родина власним коштом засипала піском ями на відрізу дороги, що веде до їхнього обійстя.

Щороку о цій порі нарікають на проїзний шлях і жителі провулку Набережний. Впорядкувати дорогу обіцяла з року в рік попередня влада.

Але далі слів справа не зрушилася. Усі вулиці і провулки довкола висипали щебенем, а ось згаданий провулок ніби навмисне залишили, аби переконатися, чи виживуть тутешні жителі, майже усі серед яких — пенсіонери.

Містяни сподіваються, що новообрана влада, депутати при формуванні переліку вулиць міста для благоустрою звернуть увагу передусім на ті, де ще взагалі відсутнє бодай щебеневе покриття.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За майбутнє править!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні