В інтернеті з'явилося відео з Навальним у колонії

1
1
В інтернеті з'явилося відео з Навальним у колонії
В інтернеті з'явився відеозапис із камер спостереження колонії, де утримують російського опозиціонера Олексія Навального. Ролик опублікував Telegram-канал Ateo Breaking у п'ятницю, 2 квітня.

На кадрах чоловік, віддалено схожий на Навального, ходить по приміщенню і розмовляє зі співробітником колонії.

Своєю чергою, соратник Навального і глава мережі його штабів Леонід Волков назвав витік відео незаконним, додавши, що скаржитися на Федеральну службу виконання покарань РФ він не буде, бо це безглуздо.



Раніше Навального "відвідала" російська пропагандистка Марія Бутіна разом зі знімальною групою RT. Там вона поговорила з опозиціонером, але в сюжеті його зовсім не показали - камера була направлена ​​на Бутіну.

У той же час, близько 30 російських правозахисників звернулися до омбудсмена Тетяни Москалькової, щоб вона швидше відвідала Навального в колонії, але вона тільки направила директору ФСВП Олександру Калашникову звернення адвокатів Навального і правозахисників.

"Складається враження, що його там повільно вбивають. Ненадання адекватної медичної допомоги та фактичне позбавлення сну, безумовно, є тортури та жорстоке і нелюдське поводження", - заявили правозахисники.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Росіянин Олексій Навальний, в дупі має Україну, його партія принципово з 2014 року заявляла та заявляє на теперішній час, що Крим російський і завжди належав тільки Росії. А наші доблесні українські ЗМІ не можуть припинити про О.Навального писати. Все вкидують та вкидують в інтернет новини про Навального. Якесь безглуздя, для чого ви пишете про цього росіянина. Кому він цей Навальний потрібний, у них там свої з Путіним внутрішні розбірки, нам яке діло до того російського опозиціонера.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні