Дружина депутата Волиньради придбала літак

8
6
Дружина депутата Волиньради придбала літак
На аукціоні OpenMarket – СЕТАМ відбувся продаж двох легкомоторних літаків Ан-2, які ще в 2016 році були виявлені співробітниками Ковельського міжрайонного відділу Управління СБУ у Волинській області та згодом конфісковані судом.

Про це повідомляє Організація волинський авіалюбителів «Овал» у Фейсбуці з посиланням на офіційну сторінку аукціона OpenMarket – СЕТАМ, – пише Ковель медіа.

Як пише «Овал», літаки конфіскували на території Ковельського та Маневицького районів за перевезення на їхньому борту контрабандних цигарок із Білорусі до Польщі.

Нагадаємо, початкова вартість Ан-2 із державним і реєстраційним номером UR-84773 була 199 074 грн, без бортового номера – 188 730 грн. Призначений на 17 лютого 2021 року аукціон не відбувся.

У понеділок, 29 березня, аукціон уже відбувся. Обидва літака придбали волинські фірми.

Одне повітряне судно (з номером UR-84773) за 111 500 грн купило товариство з обмеженою відповідальністю «Грінпарк», яке зареєстроване в с. Тарасове Луцького району. Основний вид його діяльності – вирощування інших багаторічних культур. Засновниками цього ТОВ є лучанин Дмитро Герилів та мешканка Львова Ірина Пшеничних.

А друге повітряне судно (без бортового номеру) за 147 777 грн придбало товариство з обмеженою відповідальністю «Екопарк «Аміла»», яке зареєстроване в с. Радовичі Турійського району. Основний вид його діяльності – «організування інших видів відпочинку та розваг». Засновницею та кінцевим бенефіціарним власником ТОВ є мешканка Турійська Ганна Микитюк – дружина депутата Волинської обласної ради та директора ТОВ «Аміла» Романа Микитюка.

До слова, Дмитро Герилів є кінцевим засновником АТ “Луцьке авіапідприємство” в якого у власності перебуває летовище в селі Крупа, Луцького району.

Нагадаємо, у лютому 2016 року до Ковельського міжрайвідділу СБУ було доставлено розібраний Ан-2, який перед тим виявили в полі, неподалік села Софіянівка тодішнього Маневицького району. Інший «кукурудзник» (без жодних номерів на борту) було знайдено у лісі поблизу села Кашівка Ковельського району в червні 2016 року. Під час огляду кабіни літака співробітники СБУ виявили карти та документи з інформацією щодо коридорів прольоту через державний кордон, точок злету-посадки та вивантаження товарів. За оперативною інформацією, контрабандисти переправляли до Європи бурштин, цигарки та зброю. Цей літак доставили до Ковеля 15 червня 2016 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаві види діяльності у тих "кантор"-інші види розваг, вирощування інших культур.. Мутно щось
Відповісти
На самосуд неї, розкулачити с**у!!!!
Відповісти
На сомосуд с**у розкулачити!!!
Відповісти
А ,часом,чи це не бувші власники,відкупили своє майно?
Відповісти
А чи це не своє майно викупили бувші власники літаків!
Відповісти
А ,часом,чи це не бувші власники,відкупили своє майно?
Відповісти
сигарети знову в польші тільки під іншим іменем
Відповісти
Ви взагалі АН-2 бачили коли-небудь? Якщо так, тоді чому на фото АН-24?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні