Студент ВНУ підготував комп’ютерну вікторину для перевірки знань з правил безпеки

0
-5
Студент ВНУ підготував комп’ютерну вікторину для перевірки знань з правил безпеки
В рамках проходження практики в Управлінні ДСНС у Волинській області студент 43-ї групи факультету інформаційних технологій і математики Волинського національного університету імені Лесі Українки Андрій Макарчук підготував тест-вікторину для перевірки знань з порядку дій на випадок пожежі.

Комп’ютерна програма дозволяє юнакам і дорослим перевірити свої знання з порядку дій на випадок пожежі в квартирі, допоможе їм правильно навчити дітей алгоритму дій, щоб вони не стали жертвою вогню. Всі бажаючі можуть завантажити тест-перевірку знань за цим посиланням: https://drive.google.com/file/d/1odL5S_ChnQLnOyb87ZHoL-YsHAYKGaem/view?usp=sharing

Рятувальники закликають студентів долучатись до корисної справи – поширення знань з правил безпеки серед громадськості для запобігання пожежам і надзвичайним ситуаціям з вини людини.

Нагадуємо, що на Волині триває Конкурс серед здобувачів освіти закладів вищої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти «Створюємо інтерактивний простір безпеки». Закликаємо юнаків та дівчат активно брати участь у Конкурсі – для цього необхідно підготувати одну з робіт у будь-якій з номінацій: мультфільм (5 призових місць); відеоролик (5 призових місць); комп’ютерна гра (4 призових місць); художня робота одним кольором (4 призових місця); електронна презентація з використанням анімації (4 призових місця); вірш або пісня (3 призових місця). Переможці та призери будуть відзначені грамотами та подарунками!

Ознайомитись з Положенням про проведення Конкурсу, а також із кращими роботами, що були подані на Конкурс минулого року можна тут: https://vl.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/12444.html .
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні