--> На Волині рибалка «здав» браконьєрів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині рибалка «здав» браконьєрів

0
-15
На Волині рибалка «здав» браконьєрів
31 березня на «гарячу лінію» Волинського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від небайдужого рибалки про порушення Правил рибальства на водному об’єкті, поблизу с. Хренів Нововолинської ТГ.

Про це йдеться на сторінці Волинського рибоохоронного патруля у фейсбуці.

Державні інспектори, які прибули на виклик, викрили двох громадян, що ловили водні біоресурси забороненими сітками. Порушники не встигли завдати шкоди рибному господарству.

На осіб складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення порушників до відповідальності. Знаряддя лову вилучено.

Начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик просить громадян, які стали свідком факту браконьєрства, повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні