--> Зоопарк пропонує людям тварин напрокат | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зоопарк пропонує людям тварин напрокат

0
-7
Зоопарк пропонує людям тварин напрокат
Зоопарк чеського міста Злін оголосив про власний проєкт “У мене є тварина на вихідні”. В його рамках людям пропонують взяти слона, жирафа, панду чи іншого звіра “напрокат”. Якщо ви задумалися, в яку середньостатистичну квартиру поміститься слон – не хвилюйтеся, адже цей проєкт суто віртуальний, пише Свідок.

Кожен, хто захоче взяти участь в проєкті, зможе вибрати собі тимчасового улюбленця до душі. Крім того, пухнастого друга на вікенд можна комусь подарувати.

Назва – умовна. Насправді ніхто не зможе забрати слона, жирафа або іншого жителя зоопарку додому, адже звірам може бути незручно в новому непридатному середовищі. Тому цей проєкт – суто віртуальний.

Серед тварин, яких можна взяти “напрокат” в зоопарку: слон, лев, тигр, жираф, тапір, видра, сурикат, лінивець, ківі, папуга і пінгвін. Ціни на це задоволення варіюються в залежності від розміру тварини. Наприклад, за лінивця або суриката потрібно буде заплатити 300 крон (380 гривень), за пінгвіна або панду – 400 крон (500 гривень), за тигра, жирафа або лева – 500 крон (632 гривень). Найбільший в цій звірячої компанії слон буде коштувати 600 крон (758 гривень) за вихідні.

Щоб взяти участь, потрібно придбати сертифікат на віртуальні вихідні з тою чи іншою твариною в інтернет-магазині на сайті Злінського зоопарку.

"Для кожної тварини ми зробили оригінальний подарунковий сертифікат, який можна купити в нашому онлайн-магазині. На ньому є фотографія конкретного звіра, а також в жартівливій формі надається пояснення всіх його потреб на 2 вихідних дні", – розповіла прессекретар зоопарку Ромаяна Буячкова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні