Трансгендерам знову дозволили служити в армії США

0
6
Трансгендерам знову дозволили служити в армії США
Міністерство оборони США затвердило нові принципи прийому трансгендерів на службу в армію. Нововведення покликане відновити прийняту Пентагоном у 2016 році політику щодо служби трансгендерів, заявив прессекретар американського військового відомства Джон Кірбі.

"Міністр оборони твердо переконаний, що вступ до лав ЗС будь-яких американців, які відповідають високим стандартам військової служби, йде Збройним Силам лише на користь, а дотримання принципу інклюзивності зміцнює наші позиції в сфері безпеки", - зазначив Кірбі на брифінгу в середу, 31 березня, повідомляє Корреспондент.

Згідно з новими правилами, трансгендери знову можуть вступати в лави американської армії як представники обраної ними статі. При чому військове керівництво гарантує таким військовослужбовцям необхідну медичну допомогу.

У 2016 році Барак Обама, який був тоді на посаді президента США, дозволив трансгендерам відкрито вступати на службу в армію і отримувати необхідну медичну допомогу. Наступний глава Білого дому Дональд Трамп набір до лав ЗС трансгендерів заморозив, дозволивши продовжити службу тим, хто на неї вже вступив. Чинний президент США Джо Байден, вступивши на посаду, підписав указ, який скасовує запроваджені Трампом обмеження.

Як повідомляла Волинь24, у Швейцарії військовим дозволять носити жіночу білизну. Згідно з чинним статутом, усіх військовослужбовців постачають тільки чоловічою білизною, причому нерідко жінкам вона дістається на розмір більша.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні