Венецію закрили для круїзних лайнерів

0
1
Венецію закрили для круїзних лайнерів
Міністерство інфраструктури і транспорту Італії буде перенаправляти великі судна з Венеції в сусідній порт Маргера.

Уряд Італії схвалив декрет, який забороняє великим круїзним лайнерам входити у Венеціанську лагуну. Про це в середу, 31 березня, повідомляється на сайті уряду, пише Корреспондент.

"Рада міністрів за пропозицією голови Маріо Драгі, міністра інфраструктури і транспорту Енріко Джованніні і міністра культури Даріо Франческіні затвердила декрет-закон, який вводить термінові положення про транспорт і регулювання руху круїзів у Венеціанській лагуні", - йдеться в повідомленні.

Згідно з декретом, портова адміністрація Північного Адріатичного моря повинна буде провести конкурс ідей, щоб зібрати пропозиції та проєкти техніко-економічного обґрунтування будівництва причалів для суден розміром понад 40 тис. тонн, а також для контейнеровозів, які використовуються для трансокеанських перевезень.

Змінити маршрут великогабаритних суден у Венеції вирішили після того, як у венеціанському каналі Джудекка зіткнулися круїзний лайнер MSC Opera і туристичний теплохід Michelangelo. Тоді кілька людей опинилися у воді, а двоє отримали легкі поранення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні