Ляшко закликав українців робити щеплення

1
5
Ляшко закликав українців робити щеплення
Заступник міністра охорони здоров'я України, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко закликав українців робити щеплення від коронавірусу. Він звернувся до пенсіонерів з проханням зв'язатися з сімейним лікарем і зробити ін'єкцію. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

"Я б хотів звернутися до всіх, до кого прийшов етап вакцинації. Зокрема, до людей старших 80 років. Не відмовляйтеся від вакцинації, оскільки ви в групі ризику і для вас перебіг хвороби є складним. Зв'яжіться зі своїми сімейними лікарями і за першої нагоди вакцинуйтеся", - сказав головний санітарний лікар.

Він зазначив, що в Україні очікується чергова партія препарату від COVID-19, а це дозволить збільшити кількість ін'єкцій на добу.

Ляшко пообіцяв вакцинувати українців і у вихідні дні. При цьому він запевнив, що другої дози препарату вистачить усім громадянам.

"Вакцина Covishield, яка зараз використовується в Україні, взаємозамінна з усіма іншими вакцинами, які виготовляються за ліцензією AstraZeneca. Це - як європейський майданчик, так і корейська. Коли ми говоримо про друге щеплення, то воно передбачене на травень. Тоді вакцина буде, і буде зроблене друге щеплення", - сказав Ляшко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вакцина то дее?!! Стільки людей в чергу записалися і чекають вакцину!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні