У Луцьку планують запустити ще один автобусний маршрут

0
3
У Луцьку планують запустити ще один автобусний маршрут
У Луцьку на засідання виконкому винесено проєкт рішення про відкриття приміського маршруту сполученням “Жидичин – Луцьк (залізничний вокзал)”.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

У зв’язку із утворенням Луцької міської територіальної громади виникла необхідність відкриття та оголошення конкурсу на перевезення пасажирів за маршрутом № 101 “Жидичин – Луцьк (залізничний вокзал)”.

Шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямках пролягатиме через: с. Жидичин, с. Липляни, Героїв УПА, Стрілецька, Президента Грушевського (місця міжзмінного відстою на Привокзальному майдані та у с. Жидичин);

Всього на маршруті працюватиме один автобус.

До затвердження результатів конкурсу перевізник забезпечує на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, наявність працездатного обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду, системи GPS-моніторингу громадського транспорту, системи автоматичного сповіщення пасажирів, системи відеоспостереження.

Головне фото - ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні