--> Під час прощання з президентом Танзанії загинуло 45 людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під час прощання з президентом Танзанії загинуло 45 людей

0
-2
Під час прощання з президентом Танзанії загинуло 45 людей
Тиснява, яка утворилася під час публічного показу тіла покійного президента Танзанії Джона Магуфулі на стадіоні Ухуру, призвела до загибелі 45 людей. Про це повідомляє The Nation. Подія трапилась 21 березня.

За даними поліції, ще 37 осіб отримали травми. Правоохоронці пояснили, що тиснява виникла через те, що люди намагалися скористатися неофіційними входами, щоб потрапити на стадіон.

«Ці люди не були злочинцями. Вони пішли на стадіон, щоб висловити любов до свого померлого лідера, але через величезну кількість людей деякі з них стали нетерплячими та вирішили використовувати неофіційні точки входу, щоб потрапити на стадіон», – сказав командир зони спеціальної поліції Дар-ес-Салама Лазаро Мамбосаса.

За словами Мамбосаси, всі 37 постраждалих наразі вже виписані з лікарень та почувають себе добре.

Як повідомляла Волинь24, президент Танзанії Джон Магуфулі помер 17 березня у 61-річному віці від ускладнень роботи серцево-судинної системи, однак танзанійська опозиція висловлює підозру, що причиною смерті президента був COVID-19.

Магуфулі був одним з найвідоміших «ковід-дисидентів» Африки і закликав лікувати коронавірус молитвою та паровою терапією на травах. Він висміював ефективність масок і висловлював сумніви з приводу тестування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні