Жінкам в армії видаватимуть жіночу спідню білизну: до цього носили чоловічу

1
-10
Жінкам в армії видаватимуть жіночу спідню білизну: до цього носили чоловічу
Швейцарія вперше дозволить жінкам-військовослужбовцям носити жіночу спідню білизну. Зараз військовим видають тільки чоловічий формат білизни і форми. Про це повідомляє BBC.

Під час випробування, яке почнеться у квітні, видадуть два різних комплекти жіночої білизни для теплих і холодних місяців (різниця у довжині). Досі жінкам видавали чоловічу спідню білизну вільного крою, часто більшого розміру, що могло бути незручно.

Міністр оборони Швейцарії Віола Амхерд привітала цей крок. Жінки становлять близько 1% швейцарських збройних сил, але країна сподівається цим кроком із білизною збільшити показник до 10% до 2030 року.

Одяг та інші предмети, які видають військовими, застарівають (у країні користуються формою, яку вперше представили у середині 1980-х років). Зараз думають також над змінами бойового одягу, захисних жилетів та рюкзаків. Основна увага буде приділятися зручності і функціональності, а також буде більше доступних розмірів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
стрінги хай носять
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні