У закладах освіти Луцька хочуть факультативно впровадити християнську етику

2
-2
У закладах освіти Луцька хочуть факультативно впровадити християнську етику
У місті пропонують впровадити факультатив із християнської етики, аби прищеплювати учням правильні цінності, пише Волиньінфа.

«Є люди, які скептично до цього ставляться, є люди, у яких це викликає сміх, нерозуміння. Я хочу привести не дуже приємний приклад. Ми бачили інцидент, коли школярі з нашої луцької школи танцювали на могилі і записували відео в Тік-Ток під музику.

Це жах! Сьогодні нам треба задати собі запитання: якби ці діти відвідували факультатив з християнської етики, яка ймовірність того, що вони б зробили те ж? Я думаю, що значно нижча. Звичайно, школа не може замінити батьківське виховання, але ми можемо прищепити дітям нормальні, правильні цінності, аби вони виросли порядними членами суспільства», – сказав Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну по перше , в нас не тільки християни живуть, а по друге краще б зайнялися патріотичним вихованням, бо росте покоління манкрутів, яким "какая разніца", аби був інтернет і соцмережі!
Відповісти
Видать піп мішка заніс гоші доляху, щоб той готував мішані майбутню паству державним коштом. Церква відокремлена від держави! Крапка! Тому і виникає питання в проф. якостях "юриста" полішука.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні