Бортпровідника засудили на 2 роки за «навмисне поширення» COVID-19

0
2
Бортпровідника засудили на 2 роки за «навмисне поширення» COVID-19
Бортпровідника з В'єтнаму засудили до умовного тюремного ув'язнення строком на 2 роки. Його звинуватили в навмисному поширенні COVID. Про це повідомляє Reuters.

29-річного бортпровідника Дуонг Тан Хау засудили до 2 років умовного ув'язнення за поширення коронавірусу. Повідомляється, що суд В'єтнаму визнав чоловіка винним у порушенні правил карантину COVID-19 і поширенні вірусу.

Згідно звинуваченням, представленим у суді, Хау порушив умови самоізоляції і контактував з 46 особами після свого польоту в Японію у листопаді. Також звинувачення повідомило, що бортпровідник під час 14-денного карантину відвідував кафе, ресторани і навіть уроки англійської, хоча в цей період повинен був перебувати на самоізоляції.

Також в якості доказів сторона звинувачення надала позитивний тест Дуонг Тан Хау на COVID-19. Наявність вірусу у бортпровідника підтвердили 28 листопада.

У ЗМІ повідомлялося, що Хау заразив як мінімум трьох осіб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні