З'явилися нові подробиці нападу на українських підлітків в Австрії

0
-3
З'явилися нові подробиці нападу на українських підлітків в Австрії
Життю пораненого хлопця нічого не загрожує, а мотивом нападу на братів місцева поліції вважає пограбування.

Напад на двох українських підлітків в Граці (Австрія) здійснила банда із семи осіб, їхній розшук триває. Про це повідомив посол України в Австрії Олександр Щерба, повідомляє Корреспондент.

"Життю пораненого хлопця нічого не загрожує. Напад здійснила ціла банда - 7 осіб. Щодо мотивів нападу, то поліція виходить з того, що це було пограбування", - йдеться в повідомленні.

Напад на двох братів віком 15 та 17 років стався в неділю, 28 березня.

Попередньо в соцмережі хлопці домовилися з невідомим про продаж йому куртки. Зустрілися молоді люди в пішохідному підземному переході.

Потенційний покупець почав приміряти куртку, і в цей час до компанії підійшли кілька невідомих у масках на обличчі. Один з них, тримаючи пістолет у руках, почав вимагати від українців гроші і цінні речі. Підлітки чинили опір, почалася бійка.

Один із зловмисників ударив ножем старшого брата. Після цього нападники втекли. Хлопця з важким пораненням доставили в місцеву лікарню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні