Волинянин задекларував більш як 5 млн «іноземних доходів» і заплатив 1 млн податку

0
4
Волинянин задекларував більш як 5 млн «іноземних доходів» і заплатив 1 млн податку
Декларування іноземних доходів наразі займає третю позицію у кількісному рейтингу поданих на Волині декларацій. Найчастіше волиняни декларують доходи від отриманої спадщини – наразі це 457 декларацій, та від здачі в оренду майна – 197 декларацій.

Про іноземні доходи вже відзвітувалося 178 волинян.

Один із таких декларантів зазначив у річній податковій декларації 5,3 мільйона гривень отриманих торік іноземних доходів і визначив до сплати 1 мільйон гривень податкових платежів, повідомили Волинь24 у пресслужбі Головного управління ДПС у Волинській області.

Загалом річні податкові декларації про майновий стан і доходи вже подали 3000 волинян.

Сума, яку визначили до сплати волинські декларанти, перевищує 10,5 мільйона гривень.

У податковій службі Волині нагадують, що доходи повинні задекларувати власники земельних паїв площею понад 2 га у разі надання їх в оренду. Задекларувати доходи зобов’язані також ті мешканці громад, які минулого року отримали доходи від здачі в оренду сільськогосподарської техніки.

В умовах карантинних обмежень Державна податкова служба подбала про можливість для кожного подати декларацію не лише у паперовому вигляді, а й за посередництвом Електронного кабінету.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні