--> Офісу президента запропонували викупити двері будівлі - соцмережі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Офісу президента запропонували викупити двері будівлі - соцмережі

0
1
Офісу президента запропонували викупити двері будівлі - соцмережі
Громадська організація Речовий доказ звернулася до Офісу президента із пропозицією викупити двері будівлі, розмальовані протестувальниками під час акції на підтримку активіста Сергія Стерненка. Відповідну заяву опубліковано на сторінці адвоката сімей Небесної сотні Євгенії Закревської у Facebook.

Так, у заяві на ім'я президента Володимира Зеленського і глави ОП Андрія Єрмака йдеться, що організації, яка займається, зокрема, вивченням сучасних арт-об'єктів, стало відомо про намір влади реставрувати вхідні двері адмінбудівлі.

"Вважаємо, що такі двері в зазначеному вигляді мають художню цінність, а, отже, їх реставрація буде фактичним знищенням такого арт-об'єкту", - зазначено в повідомленні.

У зв'язку із цим галерея запропонувала викупити двері за ціну, яка буде на 10% вищою від вартості нових дверей у будівлю, або за узгоджену вартість.

Водночас представники онлайн-фестивалю Senka, де продають і купують твори мистецтва, заявили, що двері ОП на відкритому аукціоні вдасться продати значно дорожче їх номінальної вартості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні