Прикордонниця стала першою жінкою-суддею з практичної стрільби на Волині

0
1
Прикордонниця стала першою жінкою-суддею з практичної стрільби на Волині
Нещодавно у Львові відбувся семінар з підготовки спортивних суддів. Серед 22 спортсменів, які взяли участь у заході, була й прикордонниця Луцького загону старший сержант Софія Подвальна.

Дівчина розпочала військову службу в прикордонному відомстві два роки тому. Під час проходження курсу підготовки, Софія захопилася стрільбою. Брала участь у різного рівня змаганнях та турнірах по стрільбі з міні-карабіна. У цьому виді спорту дівчина показує високі результати, повідомили Волинь24 у пресслужбі Луцького прикордонного загону.

«Мені подобається практична стрільба. На тренуваннях ми виконуємо не лише базові вправи. Відпрацьовуємо стрільбу з часовими та фізичними обмеженнями, зміною магазина, в русі та долаючи побудовані бар'єри. В практичній стрільбі потрібно вміти не тільки влучати в ціль, але й робити це якомога швидше»,- зазначила Софія.



По завершенню семінару Софія отримала сертифікат про успішне закінчення навчального курсу базового рівня за кваліфікацією «Спортивний суддя з практичної стрільби» та особову книжку.

На даний час вона єдина жінка-суддя з практичної стрільби у Волинській області. Окрім стрільби Софія займається ще й єдиноборствами та має спортивні звання майстер спорту України з боксу та кікбоксингу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні