На Волині звітують про майже 9 тисяч гривень середньої зарплати

0
10
На Волині звітують про майже 9 тисяч гривень середньої зарплати
За підсумкам четвертого кварталу 2020 року середня заробітна плата на Волині склала 8,9 тисячі гривень. У третьому кварталі 2020 році волинські працедавці декларували середню зарплату на рівні 7,6 тисячі гривень.

Про це Волинь24 повідомили у пресслужбі головного управління ДПС у Волинській області.

Вище мінімального рівня оплати праці, гарантованого державою, мали понад 156 тисяч працівників в області, менше мінімалки – більше 23 тисяч працюючих.

Надані до органів ДПС за підсумками четвертого кварталу 2020 року звіти волинських працедавців переконують, що працівники установ, підприємств та організацій отримували в середньому 9,5 тисячі гривень зарплати, а наймані особи підприємців – 4,8 тисячі гривень.

Найвищі зарплати у звітному періоді були у бюджетній сфері - 10,7 тисячі гривень, Працівники державних підприємств отримували в середньому 9,4 тисячі гривень.
Тим часом, працівникам комунальних підприємств виплачували середню зарплату в сумі 9,9 тисячі гривень, середня зарплата працівників приватних і колективних підприємств - 7,9 тисячі гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні