Пожежа на НПЗ: евакуйовано близько тисячі людей. ВІДЕО

0
7
Пожежа на НПЗ: евакуйовано близько тисячі людей. ВІДЕО
Через вибух на одному з найбільших нафтопереробних заводів в Індонезії довелося евакуювати 950 жителів села Балонган у провінції Західна Ява. Про це йдеться в заяві державної нафтогазової корпорації Pertamina, якій належить підприємство, поширеній в понеділок, 29 березня.

"Близько 200 жителів були евакуйовані в актовий зал округу Індрамаю, приблизно 400 осіб - в Ісламський центр Індрамаю і близько 350 жителів - в спортивний зал", - повідомили в пресслужбі.

Зазначається, що в евакуаційних центрах дотримуються всіх запобіжних заходів на тлі пандемії коронавірусу, пише Корреспондент.

Керівництво компанії намагається не допустити подальшого поширення пожежі і водночас з'ясувати причину того, що сталося. За даними ЗМІ, ймовірною причиною вибуху міг стати удар блискавки - в момент події була сильна гроза.



Під час пожежі постраждали 20 осіб: п'ятеро з них отримали серйозні опіки, інші - легкі. Пожежа на НПЗ в індонезійському Балонгані почалася напередодні ввечері після вибуху, який було чути в радіусі кількох десятків кілометрів від епіцентру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні