На Волині контрабандисти хотіли перевезти 10 ящиків цигарок через кордон

0
-4
На Волині контрабандисти хотіли перевезти 10 ящиків цигарок через  кордон
Військовослужбовці Луцького прикордонного загону завадили незаконному переміщенню до Польщі майже 10 ящиків цигарок.

Так, вночі 28 березня, прикордонники відділу "Рівне" виявили двох осіб, які з пакунками рухалися в бік українсько-польського кордону. Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону, пише Під Прицілом.

Зрозумівши, що їх викрили, чоловіки покинули товар та почали втікати. В пакунках, які залишили невідомі, знаходилося майже 5 тисяч пачок безакцизних цигарок різних торговельних марок. На місцевості прикордонники також виявили саморобну кладку, за допомогою якої правопорушники планували подолати контрольно-слідову смугу.

Сигарети доставили до прикордонного підрозділу для подальшої їх передачі компетентним органам. Наразі тривають заходи з пошуку та встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні