Польща посилює карантин

0
2
Польща посилює карантин
На тлі погіршення ситуації з коронавірусом влада Польщі ухвалила рішення із суботи, 27 березня, ввести додаткові обмеження для стримування епідемії. Відповідне повідомлення оприлюднено на сайті уряду.

"Нинішня ситуація в Польщі вимагає рішучих дій. З суботи, 27 березня, ми вводимо нові правила безпеки. Вони діятимуть до 9 квітня, тобто охоплять весь період Великодніх свят (католицький Великдень відзначається у Польщі 4 квітня. - Ред.)", - зазначено в повідомленні.

Так, з суботи в Республіці припиняють роботу меблеві і будівельні магазини площею більш як 2 тисячі квадратних метрів. Вводяться однакові обмеження на кількість покупців у магазинах і вірян у костелах: для загальної площі до 100 квадратних метрів - одна людина на 15 квадратних метрів, а для більш як 100 квадратних метрів - одна людина на 20 квадратних метрів.

Крім того змушені закритися салони краси, перукарні і тату-салони. Дитячі садки прийматимуть тільки дітей медиків, військових, поліцейських і пожежників. Батькам, чиї діти повинні будуть залишитися вдома, призначать додаткову грошову допомогу.

Спортивні об'єкти будуть дозволені для відвідування виключно професійними спортсменами.

"Тільки солідарність і відповідальність дозволять нам перемогти COVID-19. Тому зведіть до мінімуму соціальні контакти, якщо зможете, працюйте віддалено, а майбутні Великодні свята проведіть у колі своєї родини", - рекомендує уряд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні