--> Ватикан вакцинує понад тисячу безхатьків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ватикан вакцинує понад тисячу безхатьків

0
-5
Ватикан вакцинує понад тисячу безхатьків
Ватикан проведе кампанію з вакцинації проти коронавірусу 1200 людей з-поміж найбідніших і маргіналізованих упродовж Страсного тижня перед Великоднем.

Пише Укрінформ.

Для проведення кампанії з вакцинації будуть використані дози вакцини від виробника Pfizer/BioNTech, закуплені Святим Престолом, а також подаровані римською інфекційною лікарнею Lazzaro Spallanzani через Ватиканську Комісію COVID-19.

Щеплення проводитимуться у структурі, оснащеній у фоє залу Павла VI у Ватикані. Бідні отримають таку саму вакцину, яку отримали Папа та працівники Святого Престолу.

Кампанія проводитиметься силами медпрацівників і волонтерів, які працюють в амбулаторії «Мати Милосердя», розташованій поблизу площі Святого Петра, працівників ватиканського департаменту охорони здоров’я та гігієни та волонтерів з «Інституту Солідарної Медицини» та лікарні Lazzaro Spallanzani.

Зазначається, що при різних нагодах, зокрема, й у Різдвяному посланні, Папа Франциск закликав уряди, фармацевтичні кампанії та міжнародні організації до кооперації, а не конкуренції, щоби удоступнити для всіх можливість вакцинації, поставивши на першому місці потребуючих і найуразливіших.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні