У Луцьку 2 відвідувачів кафе пішли, не заплативши за рахунком. ФОТО

3
3
У Луцьку 2 відвідувачів кафе пішли, не заплативши за рахунком. ФОТО
У Луцьку двоє молодих людей пішли з закладу не розрахувавшись.

Про інцидент повідомив Yura Kolyaduck у соцмережі Facebook, пише Під Прицілом.

"В четвер, 25.03.2021, двоє молодих людей, жінка і чоловік посиділи в закладі на Соборності і втекли не заплативши, демонстративно лишивши не працюючий телефон на столі, і нібито вийшли покурити.

Нехай місто знає своїх героїв. Зображення не чіткі, але зрозуміти можна", − йдеться у дописі чоловіка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли цих "хитрожопих" все ж таки впіймають та приведуть до відділку поліції, то ці халявщики зразу розпочнуть розказувати та плакати на публіку, що ми дуже законослухняні люди, що це у нас був перший випадок і більше такого не буде, і вони не хотіли уходити нерозплатившись у кафе, просто обставини так склались, що терміново необхідно було відлучитись. А якщо поліціянти з ними ще гарно попрацюють, то виявлять, що ці люди-альфонці таким чинок нагріли не один ресторан та кафе.
Відповісти
так це ж Дарій,який гроші на лікування збирав і на Мальдівах спалився!
Відповісти
Поки персонал закладу колективно пішов на перекур, відвідувачі тихо покидали пустий зал не розрахувавшись. Уже не вперше такі деталі виявляються на розгляді справи. Халатне відношення до роботи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні