Степанов назвав головні проблеми у лікуванні COVID

0
-2
Степанов назвав головні проблеми у лікуванні COVID
У лікуванні коронавірусу в Україні є дві головні проблеми, заявив глава МОЗ Максим Степанов в ефірі програми Народ проти на каналі Україна 24.

"У нас дві проблеми. Перша - це іноді недотримання на первинній ланці, починають призначати антибіотики в перший день хвороби, і друге - самолікування, я постійно звертаюся до громадян, що не потрібно цього робити. Бувають кричущі випадки, коли один одному починають призначати дексаметазон на перший і другий день в амбулаторних умовах, думаю, всі лікарі розуміють, і у всіх волосся дибки стає. Таким чином ви просто робите собі дуже погано, це неприпустимо", - сказав він.

Міністр зазначив, що в перші дні хвороби антибіотики марні.

"Не слід вживати ліки, які вам не потрібні. Так, треба контролювати свій стан, сатурацію. Що стосується антибіотиків - перші дні немає жодної бакфлори, вони виключно впливають на неї", - сказав він.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні