У Росії діти на колінах просять владу побудувати школу. ВІДЕО

0
10
У Росії діти на колінах просять владу побудувати школу. ВІДЕО
У російській республіці Татарстан діти із селищ Привільний і Вишнівка виклали своїми тілами слово "школа" на снігу.

Діти Вишнівки та Привільного стали на коліна і просять допомоги у президента Татарстану. Жителів двох селищ довели до відчаю: несила боротися з бюрократією і постійним невиконанням обіцянок адміністрації, щодо побудови школи. Наприкінці ролика група дітей хором говорить: "Дорогий наш президенте, дайте нам школу!"



Керівниця пресслужби президента Татарстану Лілія Галімова заявила, що "це не варіант вирішення питання" і "потрібно берегти здоров'я дітей". За її словами, місцева влада вже почала вирішувати проблему з відсутністю школи в тому районі – зараз ідеться про організацію автобуса для дітей, щоб їх організовано можна було доправити до тієї школи, яку вони відвідують, поки в них немає своєї.

Прокуратура розпочала перевірку організаторів акції, повідомив "Інтерфаксу" старший помічник прокурора Татарстану з питань взаємодії із засобами масової інформації Руслан Галієв.

Галієв зазначив, що прокуратурі відомо про проблеми із транспортною доступністю і соціальною інфраструктурою в селищах Привільний і Вишнівка, і її вирішуватиме муніципальна влада. Водночас прокуратура вважає неприйнятним "залучення дітей до таких акцій".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні