Байден дав свою першу пресконференцію

0
-1
Байден дав свою першу пресконференцію
Президент США розповів про свою амбітну мету з вакцинації американських громадян, про виведення військ з Афганістану та про відповідь Північній Кореї.

Пише Кореспондент.

Американський президент Джо Байден збирається в 2024 році знову боротися за крісло глави Білого дому. Про це він розповів під час своєї першої публічної прес-конференції в якості лідера США, трансляцію якої вів телеканал ABC News.

Також Байден заявив про свою нову мету, що стосується COVID-вакцинації жителів США. Президент має намір домогтися того, щоб за 100 днів його президентства населення отримало 200 млн доз вакцини.

Крім цього, він висловив надію, що до 100 днів його президентства (кінець квітня) в тій чи іншій формі відкриються більшість шкіл.

Також на прес-конференції мова зайшла про виведення американських військ з Афганістану. Байден підкреслив, що нова адміністрація США не має наміру протягом "довгого часу" зберігати військову присутність у цій країні. США, додав президент, розраховують, що в Афганістані під егідою ООН почнеться процес загальнонаціонального примирення.

Байден також згадав і про КНДР, запевнивши, що якщо вона зважиться на ескалацію напруженості, то Штати дадуть "належним чином".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні