За добу на Волині ліквідували 5 пожеж

0
10
За добу на Волині ліквідували 5 пожеж
24 березня рятувальники ліквідували 5 пожеж, що трапилися у житловому секторі та на відкритих територіях у Володимир-Волинському, Шацькому, Турійському районах та в місті Нововолинську.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області, пише Волинь.юа.

Зокрема о 04:22 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку в місті Володимирі-Волинському на вулиці Василівській. О 04:25 до місця виклику прибули рятувальники 7-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського Управління ДСНС України у Волинській області у складі двох відділень. З’ясувалося, що вогонь охопив меблі та побутову техніку, поширився на стіни, вікна й перекриття. О 04:42 рятувальники локалізували пожежу, о 05:06 – ліквідували. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок короткого замикання електромережі.

Близько 9-ої години трапилася пожежа у житловому будинку з піно блоків у селі Світязь Шацького району. Повідомлення про пожежу надійшло о 09:20. О 09:31 до місця виклику прибули працівники 11-ої державної пожежно-рятувальної частини смт Шацька Управління ДСНС України у Волинській області. Згодом їм на допомогу прибули вогнеборці 10-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля Управління ДСНС України у Волинській області та працівники місцевої пожежної команди села Грабове. Вогонь, що виник в приміщенні котельні, поширився на обладнання котельні, речі побутового використання та сягнув перекриття. Пожежа локалізована о 09:37, ліквідована – о 09:43. Причина пожежі встановлюється.

У селі Купичів Турійського району працівники 17-ої державної пожежно-рятувальної частини смт Турійськ Управління ДСНС України у Волинській області та працівники місцевих пожежних команд сіл Озеряни та Радовичі ліквідували пожежу в дерев’яній господарській будівлі, що, імовірно, трапилася внаслідок короткого замикання електромережі.

У місті Нововолинську рятувальники ліквідували загорання сміття на площі 0,001 га на відкритій території в районі вулиці С. Бандери.

А в селі Амбуків Володимир-Волинського району рятувальники чергових варт пожежно-рятувальних підрозділів міс Нововолинська та Володимира-Волинського ліквідували горіння сухої трави на площі 2,5 га.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні