Генеральне консульство України припиняє роботу у Польщі

0
0
Генеральне консульство України припиняє роботу у Польщі
У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації на території Республіки Польща з 25 березня 2021 року Генеральне консульство України в Кракові тимчасово припиняє проведення прийому громадян.

У випадках надзвичайного характеру за участі громадян України (арешт, смерть, втрата документів, необхідних для невідкладного повернення в Україну, тощо), можна звернутися на телефон «Гарячої лінії» — лінія призначена ВИКЛЮЧНО для випадків надзвичайних ситуацій — (+48) 6693 529 62.

Реєстрації в системі МЗС України «е-Черга», зроблені до 25 березня 2021 року, залишаються дійсними та будуть перенесені на період після відновлення роботи установи, повідомляє inPoland.

Детальні роз’яснення щодо перенесення термінів реєстрації на прийом буде згодом розміщено на веб-ресурсах консульства.

Співробітники Генерального консульства України в Кракові докладають усіх зусиль для того, щоб максимально мінімізувати негативні наслідки пандемії для консульського обслуговування та пришвидшити відновлення штатного режиму роботи установи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні