Кіпр 1 квітня відкриє кордони для українців

0
-6
Кіпр 1 квітня відкриє кордони для українців
Про це йдеться у заяві представництва міністерства туризму Кіпру.

Інформує Рубрика.

Кіпр відкриває свої кордони для всіх відвідувачів з України з 1 квітня. Подорожі без вимоги проходження карантину будуть дозволені всім подорожуючим, що пройшли тестування та мають підтверджену відсутність COVID, і що не перебували у тісному контакті з особами з підтвердженим випадком.

"На початку наступного тижня уряд Кіпру офіційно повідомить, у яку категорію Україна перейде з 1 квітня, але зважаючи на епідемічну ситуацію в Україні очевидно, що це буде "червона" зона. Це означатиме, що подорожуючим з України треба буде здавати ПЛР-тест за 72 години до відльоту, а потім ще один – по прибуттю, в аеропорту Ларнаки або Нікосії", – йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що всім подорожуючим, які пройшли тестування та у яких підтверджена відсутність COVID-19, буде гарантовано перебування без карантину.

Діти до 12 років звільнені від проходження тестування, а діти віком від 12 до 18 років матимуть проходити тестування згідно із чинним протоколом, пояснили у представництві Мінтуризму Кіпру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні