Незабаром введуть всеукраїнський локдаун?

0
-2
Незабаром введуть всеукраїнський локдаун?
У разі подальшого погіршення ситуації із захворюваністю коронавірусом, в Україні можуть запровадити жорсткий загальнонаціональний карантин

Пише Депо.

"Буде залежати від поведінки людей. Ми наполягаємо, що кожна громада, відповідно до закону, має самостійно ухвалювати рішення, чи треба їй закриватися, чи вводити інші обмеження", – сказав він.

За його словами, незабаром РНБО проведе засідання у зв'язку з ситуацією з коронавирусу.

"Коли ми повністю закриваємо області – це вже винятковий випадок. І якщо розвиток подій буде йти не по оптимістичному сценарію, то я не виключаю, що може бути закрита вся країна", – зазначив секретар РНБО.

Нагадаємо, нині в Україні спостерігається значне погіршення епідеміологічної ситуації.

Станом на 23 березня до "червоної" зони потрапили місто Київ, а також вісім областей: Львівська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Одеська, Сумська та Чернівецька.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні