У Луцьку зловили хлопця з коробкою наркотиків

0
1
У Луцьку зловили хлопця з коробкою наркотиків
За вчинення кримінального правопорушення йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Зловмисника із психотропами виявили вчора, 24 березня, біля одного із поштових відділень Луцька. При собі хлопець мав коробку, в якій було близько 20 гр амфетаміну та таблетки екстазі. Психотропи правоохоронці вилучили та направили для проведення необхідних експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. За цінами «чорного» ринку вартість вилученого становить близько 10 тисяч гривень, пише Волинь.

Під час слідчих дій встановлено, що 16-річний підліток організував діяльність інтернет-крамниці з продажу наркотичних речовин. Він самостійно виконував роль адміністратора, оператора та закладчика. Наркотики та психотропи зловмисник отримував поштою, опісля фасував їх та залишав закладки на території Луцька. Фото та координати закладок надсилав «клієнтам», а отримані незаконним шляхом кошти переводив на власні банківські картки.

Наліпки з такою назвою продовжують розповсюджувати волинські поліцейські серед свідомих водіїв.

Дії правопорушника кваліфікують за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах чи особливо небезпечні наркотичні засоби) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику. Слідчі дії тривають.

Наліпки з такою назвою продовжують розповсюджувати волинські поліцейські серед свідомих водіїв.

Нині на дорогах побільшало велосипедистів, і правоохоронці наголошують на необхідності неухильного дотримання правил дорожнього руху, зважаючи на всіх учасників.

Зокрема, сьогодні такі попереджувальні написи розповсюдили поліцейські офіцери громад в Ківерцях. Деякі водії одразу наліплювали їх на свої транспортні засоби.
«Ми підтримали запропоновану однією з громадських організацій акцію, адже в невеликих населених пунктах велосипедистів справді багато, і їх потрібно поважати. Але й вони повинні належно облаштовувати свої велосипеди і дбати про особисту безпеку», - розповів офіцер громади Іван Базилян.

За інформацією управління превентивної діяльності, від початку року на території обслуговування ГУНП у Волинській області трапилось 5 дорожньо-транспортних пригод за участі велосипедистів. У них 4 велосипедисти зазнали тілесних ушкоджень, один помер.

У перших чотирьох випадках аварії стались з вини автомобілістів: водії порушили правила обгону чи перевищили швидкість. У летальному випадку ДТП сталась з вини самого велосипедиста, він помер у лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні