Судно під прапором Панами заблокувало Суецький канал

0
-4
Судно під прапором Панами заблокувало Суецький канал
У Суецькому каналі в Єгипті застрягло вантажне судно, що зупинило морський рух на одному з найважливіших світових судноплавних маршрутів. Про це пише УНН.

Ever Given, контейнерне судно під прапором Панами, що прямувало з Китаю до Нідерландів, застрягло у єгипетському каналі під час подорожі на північ від Червоного моря до Середземного моря.

Згідно з даними відстеження, кілька буксирних катерів годинами товпилися навколо корабля. Корабель заблокував Суецький канал в обох напрямках.

Суецький канал — один із найжвавіших каналів у світі, який служить ключовою ланкою між Європою та Азією для контейнерних суден, нафтоцистерн та інших суден. Через нього щодня проходять мільйони тонн вантажу. Уряд Єгипту розширив 150-річний канал у 2015 році, що є частиною спроби залучити ще більше трафіку та надіслати більше плати від транспортних компаній до державної скарбниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні