Після вакцинації від Covid-19 раптово померла військова

1
6
Після вакцинації від Covid-19 раптово померла військова
В Одеській області в позаслужбовий час і поза військовою частиною раптово втратила свідомість військовослужбовець за контрактом, а медики не змогли її реанімувати.

Жінка страждала на гіпертонію, а днями їй ввели вакцину від Covid-19, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

Найближчим часом її повинні бути залучити до виконання службово-бойових завдань в районі проведення ООС, тому 21 березня з дотриманням всіх алгоритмів отримала щеплення від коронавірусу.

Щеплення зробила досвідчена мобільна бригада з імунізації від Департаменту охорони здоров'я Одеської ОДА.

За словами начальника медичної служби військової частини, де вона проходила службу, станом на ранок 23.03 скарг на стан здоров'я жінка не висловлювала. З анамнезу вона страждала на гіпертонію.

"Судово-медична експертиза призначена на 24.03. Про її результати буде повідомлено додатково. Просимо представників громадськості та засобів масової інформації не робити передчасних висновків про причини і обставини смерті військовослужбовця", йдеться в повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це випадок про який вже не слід було замовчувати. А про десяток інших випадків смертей після вакцинації індійським препаратом українському суспільству не повідомляють. У владних структурах МОЗ України кажуть, що краще цю правдиву інформацію не розповсюджувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні