Північна Корея таки влаштувала ракетні випробування: Байден відповів

1
-3
Північна Корея таки влаштувала ракетні випробування: Байден відповів
Північна Корея минулими вихідними запустила кілька ракет малої дальності після того, як засудила Вашингтон за продовження спільних військових навчань із Південною Кореєю.

Як повідомляє The Washington Post, ракетні випробування, про які раніше не повідомляли, є першим викликом північнокорейського лідера Кім Чен Ина президенту США Джо Байдену, пише Обозреватель.

Його помічники ще не визначили свій підхід до ядерної загрози з боку режиму на тлі постійного перегляду політики США та Північної Кореї. Чиновник адміністрації КНДР зазначив, що перегляд політики перебуває на "заключній стадії".

Президент США Джо Байден заявив, що не вважає перший із моменту його вступу на посаду запуск Північною Кореєю ракет малої дальності провокацією. Він додав, що представники міністерства оборони назвали це "звичайною справою".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Д.Байден знає, а якщо у свої 79 років ще не знає, то йому його помічники кожного дня про це говорять, що крім Росії та Китаю, які мають атомну зброю, атомну зброю ще мають КНДР, а значить портити відносини з цією державою, собі робити гірше. Північна Корея, через Тихий океан так можуть "бабахнути", що американцям мало не покажеться.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні