--> Дві різні «Волині» на старті другої частини сезону | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дві різні «Волині» на старті другої частини сезону

0
-1
Дві різні «Волині» на старті другої частини сезону
Луцька «Волинь» провела вже два офіційні поєдинки в новому календарному році, і в кожному з них команда показала різний рівень гри та впевненості в своїх силах.

В дебютному матчі на полі одеського «Чорноморця» підопічні Василя Сачка не зуміли показати якісного футболу після зимової паузи. «Моряки», в складі яких вийшло чимало молодих виконавців, виявили більше бажання перемогти та зіграли в більш якісний комбінаційний футбол, що призвело до їх мінімальної перемоги з рахунком 1:0, завдяки єдиному голу від 18-річного Максима Брагару в середині першої 45-хвилинки.

Набагато краще виглядала «Волинь» та її лідери вже в другій зустрічі навесні – вдома проти «АПК-Агро» з Магдалинівки. «Хрестоносці» нарешті змогли проявити свої кразі якості в цьому протистоянні, а головне – нарешті показати все те, над чим працювали протягом всього зимового міжсезоння. Як результат – перемога команди Василя Сачка з розгромним рахунком 4:0, завдяки голам від Богдана Оринчака, Сіаваша Хагназарі, В’ячеслава Шарпара та автоголу гравця суперників Максима Агапова.

Як з цих версій «Волині» була більш близька до реального стану команди з Луцька? Вболівальники сподіваються, що та, що громила «ВПК-Агро». Втім, скептично налаштовані експерти вважають, що саме такий футбол від луцького колективу фанати і бачитимуть протягом всієї весняної частини сезону – перемоги будуть чергуватися з невдачами на фоні важкого графіку, і в підсумку «Хрестоносці» не зможуть виконати головне завдання на сезон і підвищитися в класі до рівня Прем’єр-ліги.

Не додалося віри у перспективи «Волині» в поточному сезоні і у букмекерських аналітиків. Зокрема, експерти БК1хБет продовжують оцінювати шанси команди з Луцька на фініш в Топ-3 турнірної таблиці та підвищення в класі на попередньому рівні – приблизно в 25-27% вірогідності. І беттинг-аналітиків можна зрозуміти, адже «Волинь» вже встигла програти одному з головних конкурентів у боротьбі за вихід в УПЛ – одеському «Чорноморцю», тоді як інші претенденти на трійку кращих, наразі ще не тільки не програвали, але і взагалі не втрачали очок навесні. «Чорноморець», «Агробізнес», «Верес» та «Металіст-1925» всі свої матчі повигравали.

Відзначимо, що «Волинь» наступну гру в Першій лізі проведе вже 26 березня – на полі тернопільської «Ниви», яка поступається «Хрестоносцям» вісьмома сходинками та 13-ма очками в турнірній таблиці сезону. Здобуття максимального результату в цьому поєдинку – єдиний варіант, за якого команда Василя Сачка зможе продовжувати гонитву за трійкою призерів кампанії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні