У Луцьку шукають місце для ринку

2
-5
У Луцьку шукають місце для ринку
Комунальне підприємство «Луцькі ринки» підшуковує ділянку, на якій хочуть облаштувати ринок.

Про це повідомив директор підприємства Ігор Корольчук під час засідання бюджетної комісії міської ради 22 березня, – повідомляє ІА Волинські новини.

Він розповів, що 2020 рік підприємство завершило з мінусом в обсязі 187 тисяч гривень у зв’язку з пандемією: торік підприємців звільнили частково від сплати оренди. Натомість у 2019-му КП отримало понад 500 тисяч чистого прибутку.

Як наголосив Ігор Корольчук, на роботу підприємства вплинула й ситуація з Центральним ринком, де, згідно рішення міської ради, територію звільняють від контейнерів. А переселення підприємців на Новий ринок, додав, не принесло очікуваного ефекту. Тож в місті наразі шукають ділянку для комунального ринку.

«Йде реконструкція Замкової площі і людям кудись треба йти працювати. Ідея про перенесення ринку на ДПЗ, як бачимо, не спрацювала. Ми розуміємо, що це привабливість міста і Замкову площу треба зробити гарно. Тому ми зараз в пошуках земельної ділянки для комунального ринку, бо попит є», – каже Ігор Корольчук.

З його слів, ця ділянка має бути розташована в зручному для лучан місці, щоб до неї було швидко і легко дістатися. Також там потрібно забезпечити нормальні умови для роботи підприємців і дотримання санітарно-гігієнічних норм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
учитель
Відповісти
Базар- рудимент. Він був потрібен у 90-ті, коли в магазинах нічого не було. Зараз, маленькі базарчики, як на ГПЗ, для селян, аби могли щось спродати. Міських- порозганяти, побудуйте їм краще заводи і фабрики. Хоч, чесно зароблятимуть. Зараз: купляє в магазині, накидає собі і продавцю і - БАЗАРУЄ. В магазинах- дешевше.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні