Вже найближчими днями у Польщі можуть оголосити повний локдаун

0
7
Вже найближчими днями у Польщі можуть оголосити повний локдаун
У Польщі може бути введений повний локдаун, якщо епідемічна ситуація й надалі погіршуватиметься, а добова кількість інфікованих COVID-19 перевищить 30 тис.

Як передає Укрінформ, про це сказав головний радник прем’єр-міністра Польщі з питань пандемії COVID-19 Анджей Горбан.

За його словами, основним завданням є збереження нормального функціонування служби охорони здоров’я, яка працює на межі своїх можливостей.

Якщо ситуація з кількістю інфікованих погіршуватиметься, то у найближчі дні в Польщі буде запроваджений повний локдаун. «Рішення про це може бути ухвалене цього тижня або наступного. Ми близькі до такого рішення», - підкреслив Горбан.

Він зазначив, що складна епідемічна ситуація зберігатиметься упродовж кількох наступних тижнів. Вона почне покращуватися наприкінці квітня – на початку травня.

Глава МОЗ Польщі Адам Недзельський повідомив у Твіттері, що близько 50% усіх випадків інфікування в Польщі походить з місць праці і закликав всюди, де це можливо, переходити на дистанційний режим роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні