--> Докермувався: у Луцьку п'яного водія в кайданках забрали до поліції. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Докермувався: у Луцьку п'яного водія в кайданках забрали до поліції. ВІДЕО

1
2
Докермувався: у Луцьку п'яного водія в кайданках забрали до поліції. ВІДЕО
У Луцьку патрульним довелося застосовувати кайданки до водія, який, за словами свідків, кермував автівкою у стані алкогольного сп’яніння.

Про це інтернет-виданню Волинь24 повідомили очевидці з місця події.

Близько опівночі, 22 березня, на вулиці Огієнка 2а, водій з ознаками алкогольного сп’яніння на автомобілі «Мазда» створив аварійну ситуацію. На місці події працювала патрульна поліція Волині.

На прохання поліцейських пред’явити документи на ТЗ, страховий поліс та водійське посвідчення, чоловік, який за словами свідків кермував автівкою, відмовився це робити мотивуючи тим, що «він не водій».

Поліцейські намагалися коректно спілкуватися з порушником, але після неодноразового попередження щодо невиконання законної вимоги про пред’явлення документів, правоохоронці були змушенні затримати водія та застосувати до нього спецзасіб – кайданки.

Для встановлення особи та складання адміністративних матеріалів про підозру скоєння правопорушення, а саме, керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, водія доставили до районного управління поліції.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли будуть в додачу до кайданок давати по сраці гумовою полкою,то може тоді розум з’явиться))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні