За добу від COVID щепили менш як 3 тисячі українців

0
2
За добу від COVID щепили менш як 3 тисячі українців
В Україні за минулу добу зробили 2 715 щеплень від коронавірусу COVID-19, що істотно нижче від вчорашнього показника. Загальна кількість людей, які отримали хоча б одну дозу вакцини, сягнула 111 025, повідомляє Міністерство охорони здоров'я в понеділок, 22 березня.

"За 21 березня було зроблено на 1 253 щеплень менше, ніж за попередню добу. Вакцинацію здійснювали 66 мобільних бригад з імунізації", - йдеться в повідомленні.

Найбільшу кількість щеплень вчора зробили в Донецькій області - 770, а за весь період кампанії вакцинації - також в Донецькій області - 9 014.

При цьому жодного щеплення не було зроблено в Києві, а також у Львівській, Хмельницькій та Кіровоградській областях.

Кількість людей, які вже отримали обидві дози вакцини, як і вчора, становить один.



Як відомо, вакцинація стартувала в Україні 24 лютого. Поки для цього використовується лише одна вакцина - індійська Covishield, яка виробляється за ліцензією від AstraZeneca. Україна отримала 500 тисяч доз цього препарату.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні