Безхатько заліз в особняк Джоні Деппа і спустошив бар: затримали у душі

0
-3
Безхатько заліз в особняк Джоні Деппа і спустошив бар: затримали у душі
Поліцейські затримали безпритульного в резиденції голлівудського актора Джонні Деппа у США. Про це в неділю, 21 березня, повідомило видання TMZ з посиланням на джерело в поліції.

За його даними, резиденція актора стала улюбленим місцем безхатьків. Вони часто навідувалися до нього за його відсутності, навіть плавали в басейні. Сусіди артиста щоразу викликали поліцію, оскільки "після будинку Деппа вони зазвичай приходили до них".

Цього разу один із сусідів Деппа помітив безпритульного на своєму задньому дворі біля басейну. Злякавшись господаря, той переліз через паркан на територію актора.

Коли місцеві поліцейські прибули на місце, з'ясувалося, що непроханий гість вже встиг частково спустошити бар Деппа, а потім відправився приймати душ.

Безхатько чинив опір прибулим поліцейським і відмовився переривати водні процедури, тому довелося вибивати двері.

Чоловікові висунули звинувачення у вандалізмі і псуванні майна знаменитості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні