Близькість з чоловіком має переваги

0
-1
Близькість з чоловіком має переваги
Іноді подружжя скаржаться на сексуальну рутину.

Насправді постійний партнер має безліч переваг, окрім того, що він завжди поруч, пише Cosmo.

Однією з них є те, що секс із таким партнером можна покращити завдяки імпровізації. Можна на рівні підсвідомості знати про рухи один одного і підлаштовуватись. В таких парах є розуміння з одного дотику.

Навіть у ситуації, коли секс був невдалим це не страшно, тому що партнер завжди поруч і все можна надолужити. Такий чоловік хоче забезпечити своїй жінці оргазм, йому подобається, коли завдяки цьому у неї буде гарний настрій.
Також у постійних стосунках є розуміння, коли один з партнерів не хоче сексу і немає осудження за це. Такі пари ще й люблять експерименти для різноманітності. У людей, які змінюють партнерів, немає такого стимулу, як необхідність не дати партнеру занудьгувати.

З постійним партнером можна не соромитися свого тіла, він приймає жінку такою, якою вона є. Також у таких вже є узгоджені позиції та бажання. У одружених пар набагато більше сексу, ніж думає більшість людей.

Також чоловік у тривалих стосунках буде з розумінням ставитись до критичних днів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні