--> Поліція викрила «‎реабілітаційний»‎ центр, в якому катували людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліція викрила «‎реабілітаційний»‎ центр, в якому катували людей

0
2
Поліція викрила «‎реабілітаційний»‎ центр, в якому катували людей
Під прикриттям реабілітаційного центру, його організатори поміщали до закладу людей із наркотичною чи алкогольною залежністю.

Вони незаконно та примусово утримували впродовж певного періоду часу та "лікували" за гроші, які отримували від близьких родичів, повідомляє пресслужба Київської обласної прокуратури.

"За даними слідства, 20 березня цього року в м.Ірпінь біля однієї з багатоповерхівок троє невідомих осіб зв'язали чоловіка і силоміць заштовхали до автомобіля та зникли у невідомому напрямку. Після проведення низки оперативно-розшукових заходів, було встановлено місцезнаходження автомобіля, на якому викрали потерпілого. За цією адресою в с. с.Петропавлівська Борщагівка знаходився так званий реабілітаційний центр, в якому незаконно утримувалося кілька десятків людей, більшість із яких не страждають ані на алкогольну, ані на наркотичну залежність", — написали в повідомленні.

Зловмисники не мали ніяких дозвільних документів на таку діяльність та жодного відношення до медицини. Вони уклали договори під приводом реабілітації. Потерпілих тримали в суворих умовах, із зарешіченими вікнами, виходити на вулицю їм категорично забороняли. Також були тортури.

З'ясували, що до злочину причетні 6 осіб, 5 з яких затримали. Вирішують про повідомлення підозри та щодо запобіжного заходу. Ще одного фігуранта розшукують правоохоронці. Встановлюють й інших осіб, причетних до злочину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні