Чотирьох підлітків госпіталізовано після «нарковечірки» на Рівненщині: один - у комі

0
2
Чотирьох підлітків госпіталізовано після «нарковечірки» на Рівненщині: один - у комі
20 березня, на лінію 103 (в 3:08, в 4:04 і в 4:19) надійшло кілька однакових викликів про те, що медичної допомоги потребують неповнолітні з с.Федорівка Рівненської області.

Про це повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

Бригади екстреної медичної допомоги прибули за вказаними адресами - виявилося, що у чотирьох пацієнтів у віці 15-17 років були однакові симптоми.

З'ясувалося, що неповнолітні під час спільної вечірки вживали небезпечні для організму наркотичні речовини - амфетамін та метадон.

Після наданої медичної допомоги працівники швидкої транспортували 3-х пацієнтів без свідомості до Гощанської центральної районної лікарні в реанімаційне відділення. Четвертого привезли батьки. Одного пацієнта медики підключили до апарату штучної вентиляції легень.

Четвертий молодик, у значно кращому стані, оскільки батьки промили йому шлунок одразу як помітили, що сину погано.

Про подію повідомлено поліцейським.

Близько 6-ї ранку 20 березня двох неповнолітніх пацієнтів у важкому стані транспортували до Рівненської обласної дитячої лікарні. Одному з яких лікарі ввели антидот. З‘явилася м‘язева активність, проте він залишався в комі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні