--> Програла парі подрузі: школярка «замінувала» школу, «розміновуватимуть» батьки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Програла парі подрузі: школярка «замінувала» школу, «розміновуватимуть» батьки

0
6
Програла парі подрузі: школярка «замінувала» школу, «розміновуватимуть» батьки
Розслідуючи повідомлення про "замінування" школи в Чернігові, поліція встановила, що його зробила дівчинка з Київщини, яка побилася об заклад із подругою.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області, передає Укрінформ.

"Упродовж кількох годин співробітники Чернігівського районного управління поліції встановили, хто саме телефонував на лінію 102 з неправдивим повідомленням про замінування школи №13. Одразу після отримання виклику про мінування навчального закладу, на місце події негайно виїхали екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група, фахівці поліцейського вибухотехнічного підрозділу, кінолог зі службовим собакою", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вибухотехніки та кінолог ретельно обстежили будівлю та прилеглу територію. Жодних вибухонебезпечних предметів не було виявлено.

Тим часом кримінальна поліція встановила, що до неправдивого повідомлення про мінування школи причетна малолітня мешканка міста Бориспіль Київської області.

Дівчинка в скоєному зізналась. Школярка пояснила, що напередодні побилася об заклад з подругою. За умовами парі, та, хто програє, мусила зателефонувати до поліції з фейковим повідомленням.

За завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху передбачається штраф, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі до трьох років. Оскільки правопорушення скоїла малолітня, відповідатимуть за її дії перед законом батьки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні