--> 32-річний нетверезий син убив сокирою матір: просто попросила знайти роботу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

32-річний нетверезий син убив сокирою матір: просто попросила знайти роботу

0
1
32-річний нетверезий син убив сокирою матір: просто попросила знайти роботу
На Донеччині затримали чоловіка за вбивство власної матері. Смертельні травми літня жінка отримала у своєму будинку в смт Райгородок під час сварки з нетверезим сином.

На місці події поліцейські вилучили знаряддя злочину - сокиру. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Донецькій області.

19 березня, близько 17:00 поліцейські Слов'янська прибули на повідомлення про вбивство. Житель Райгородка повідомив на лінію "102", що виявив тіло своєї сусідки зі слідами насильницької смерті. За вказаною адресою правоохоронці виявили тіло 58-річної жінки та сліди крові у кімнаті. Встановлено, що до злочину причетний син загиблої, який мешкав у цьому ж будинку.

32-річний чоловік повідомив, що конфлікт розпочався через те, що мати вимагала знайти роботу. За це зловмисник завдав їй удари кулаками та сокирою по голові, залишивши лежати на підлозі.

Підозрюваного затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Правоохоронці зазначили, що проводиться досудове розслідування за ч.1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні