Директорка стоматполіклініки у Луцьку отримала більше 900 тисяч зарплати

5
4
Директорка стоматполіклініки у Луцьку отримала більше 900 тисяч зарплати
Директорка КП "Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка" Світлана Черниш у 2020 році отримала 926 387 гривень заробітної плати. У середньому – 77 тисяч за місяць.

Про це йдеться у її декларації за 2020-й, повідомляє Конкурент.

Так, Світлана Черниш очолила медзаклад у 2018 році. Проживає разом із чоловіком Русланом Юлдашевим (директор житлово-комунального підприємства №3) у будинку площею 157,5 "квадратів". Він, у свою чергу, у 2020-у заробив 363 746 гривень та отримав майже 106 тисяч пенсії

Черниш декларує автомобіль KIA Sportage 2017 року випуску (649 000 гривень). Вона зберігає готівкою 650 000 гривень. Її чоловік – 280 000.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стоматологи добре заробляють,
Відповісти
Юлдашев- тупе,нагле,нікчемне,неосвічене створіння !! Це чудо,а не керівник,хамло - людина !!!
Відповісти
Юлдашев тикає всюди своїм посвідченням про пільги ( інвалід війни)
Відповісти
Так ось куди поділись 4,8 млн грн НСЗУ. Правильно, все у сім'ю. Коли ще така нагода випаде? Дуріть усіх, грабуйте. Та так, щоб вистачило потім відкупитись, якщо що. Та чи вистачить на усіх? Може і сина з невісткою не минути. Якщо зважити, що задекларовано не усе.
Відповісти
так ось де 4,8 млн грн НСЗУ. Ніяк сім'я не набереться.Усе їм мало. На усіх рівнях оббирають та грабують. Надіються. що вистачить на відкуп. Цим двом директорам, можливо і так. А ось сину з невісткою навряд чи. Завдяки таким очільникам середня заробітна плата у наші країні 15-20 тис.грн Тішимось народ. Нам від цього легше. Правда мяса зайвий кусок не купиш та комуналку не оплатиш. а їм всерівно. гребуть безнаказано.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні