Міністр пояснив зростання цін попитом на українські продукти у світі

4
4
Міністр пояснив зростання цін попитом на українські продукти у світі
Міністр економіки Ігор Петрашко заявляє, що ціни зростають через підвищений попит на українську продукцію у світі, повідомляється на сайті уряду в п'ятницю, 19 березня.

"Мінекономіки констатує зростання світового попиту на продукцію українського виробництва і як результат - ціновий тиск. Для збереження цінової стабільності на соціально значимі товари міністерство веде моніторинг цін на продукти і веде постійний діалог з ритейлерами і виробниками", - заявив міністр.

Мінекономіки відзначає, що учасники ринку запевнили в готовності вживати заходів для стабілізації цін на продовольчі товари соцсегмента.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може ціни на внутрішньому ринку треба балансувати до наших зарплат. В нас не європейські зарплати!
Відповісти
А може своїм громадянам треба відпускати дешевше ?!!А за кордон віддавайте дорожче !!!!А то люди будуть з шапкою по світу !!!!
Відповісти
і хто таких придурків призначає міністром ? студент 3-го курсу економічного факультету краще від нього тямить в економіці
Відповісти
По-перше, усі міністри є продуктами української освіти. По-друге, цих продуктів призначали і такі самі продукти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні